Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rotary Constructii
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartamente ansamblu rezidential Belvedere Baneasa
532305 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ansamblul rezidential Belvedere Baneasa se va construi in zona de nord a capitalei vis-a-vis de Porsche Romania Nord. In acest ansamblu vom avea apartamente cu 2, 3, 4, 5 camere si duplexuri.

Ansamblul se bucura de toate facilitatile unui complex rezidential modern, astfel in Belvedere Baneasa Residence veti gasi:

Centru de sanatate si frumusete; Parking subteran; Centru comercial; Centru de recreere; club; Gradinita; After school; Restaurante; Promenada pe malul lacului Pipera; Debarcader; piscina acoperita/descoperita; Terenuri de sport.

A doua etapa a proiectului derulat de Rotary Constructii vizeaza constructia de birouri clasa A + Bussines Center(Colosseum Tower S+P+3M+28E). La parter si primele 3 etaje se vor amenaja centre comerciale tip mall si 2 sali de spectacole (cu o capacitate de peste 100 de locuri fiecare), pentru urmatoarele niveluri urmand sa fie realizate spatii de birouri destinate inchirierii.

Lucrarile vor fii incepute in 2009 si se vor desfasura pe o perioada de circa 30 de luni.

Apartamentele din Belvedere Baneasa Residence pot fi rezervate in orice moment urmand a fi contractate odata cu inceperea lucrarilor de construire.
Din Gura in Gura
Alte Produse