Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rotary Constructii
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ansamblul rezidential DANA NORD
532305 lei
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ansamblul rezidential "DANA NORD" este un complex dezvoltat de firma Rotary Constructii. Situat intr-o zona linistita si plina de vegetatie a Bucurestiului, imobilul de locuinte va oferii un numar de 74 de apartamente si parcaj subteran.

Apartamentele se grupeaza in doua scari identice, fiecare scara dispunand de un numar de doua lifturi, acestea avand acces direct in parcarea subterana.

Arhitectura intregului ansamblu atat interioara cat si exterioara a fost realizata in urma unei vizite de documentare in Europa Occidentala.

Ceea ce particularizeaza modul aparent banal de locuire colectiva sunt cateva aspecte si caracteristici distinctive cu care am dorit sa "utilam" fiecare tip de apartament. Astfel, am dorit sa obtinem pentru fiecare apartament cel putin o terasa ampla, umbroasa, loc de relaxare sau de servire a mesei in zilele calduroase si insorite.

Conceptul atat de modern si actual de bucatarie deschisa isi gaseste aplicarea in organizarea acestor apartamente, conferind spatiilor generoase ale livingurilor un plus de spectaculozitate si complexitate.

Pentru a intruni toate calitatile necesare dotarilor standard, Rotary Constructii colaboreaza cu firme de prestigiu din domeniul instalatiilor, electrocasnicelor, mobilierului si nu in ultimul rand al materialelor de constructii.

Pretul apartamentelor este unul foarte bun avand in vedere zona in care se afla Complexul, calitatea lucrarilor executate si ofertele actuale de pe Piata Apartamentelor Rezidentiale.
Din Gura in Gura